28
wo, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Kunst/Cultuur - Komend theaterseizoen komt ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen naar Purmerendse theater ‘De Purmaryn’. In dit toneelstuk is een belangrijke rol weggelegd voor het Purmerends seniorenkoor Sing. De leden van het koor figureren als bewoners van het verzorgingshuis en zingen toepasselijke liederen. Op vrijdag 7 februari kan elke Hendrik Groen-fan, maar natuurlijk ook ieder ander genieten van ongetwijfeld een perfecte voorstelling.

Leven in het verzorgingstehuis
Na het succes van de eerste toneelversie van Hendrik Groen komt de knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen – Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en van diverse nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

Meer informatie
Hendrik Groen – Zolang er leven is
Vrijdag 7 februari a.s.
Locatie:  Grote zaal in theater ‘De Purmaryn’, Waagplein 1, 1441 BR Purmerend
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten online te bestellen via www.depurmaryn.nl
of bel naar 0299 432205 (di t/m za van 10.30 tot 15.30 uur).

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.