28
wo, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Cultuur – Hoera, de bibliotheken in Nederland gaan weer open en dus ook die van Purmerend. De streefdatum voor heropening van de bibliotheekvestigingen Beemster, Edam, Purmerend, Landsmeer en Volendam is dinsdag 2 juni. Hèhè, eindelijk!!

Ongetwijfeld komen er allerlei nieuwe huisregels, allerhande voorschriften over dienstverlening, aanpassingen, wellicht handschoenen, de 1.5-metermaatschappij en alle andere schitterende door de overheid bedachte maatregelen die ook in bibliotheekland zullen moeten worden toegepast om de boekenlezers veilig te ontvangen en gevrijwaard te houden van alle corona-ellende en uiteraard ook om een veilige omgeving te creëren voor het personeel. .

Afhaalbieb voor Verrassingstassen – wat een service!
Al sinds de sluiting na de uitbraak van Mr. Corona kunnen leden van Bibliotheek Waterland een speciale editie van de Verrassingstas bestellen voor zichzelf, hun kinderen maar natuurlijk ook voor iemand die aan huis gekluisterd is. Via de website kan men zijn/haar wensen duidelijk maken ten aanzien van het genre en, als het kinderen betreft, op welk niveau er gelezen wordt.

Afhaalbieb voor inmiddels al 3000 verrassingstassen
Er zijn ook speciale tassen voor jongeren die moeten lezen voor de lijst en voor kinderen die moeite hebben met lezen. Na enkele dagen krijgt de besteller bericht wanneer de tas met vijf boeken bij de afhaalbieb kan worden opgehaald. Inmiddels zijn er al meer dan 3000 tassen opgehaald.

Meer informatie
Een Verrassingstas bestellen kan via www.bibliotheekwaterland.nl. J moet wel lid zijn van de bibliotheek. Lid worden kan ook via de website en een lidmaatschap is tot 18 jaar gratis.
Kijk voor het laatste nieuws over de heropening op www.bibliotheekwaterland.nl 

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.